MEISTÄ

Olemme toimineet vuodesta 2003 ja aikomuksenamme on kehittyä ja pysyä kärjessä jatkuvasti muuttuvalla sisustusalalla. Henkilöstö on sitoutunutta ja työstään innostunutta. Sisustamme yli sata omakotitaloa vuodessa. Meiltä saat parasta tuotetietämystä ja laadukkaimpia sisustuspintamateriaaleja.

Susanna Vuoti

”Pyrin aina vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja rakentamaan niiden pohjalta toimivan kokonaisuuden. Materiaaleista laatat ja tapetit ovat lähimpänä sydäntäni ja työtehtävistä erityisesti kaiken kattavat suunnittelutyöt ovat mieluisia. Kokemusta on ehtinyt kertyä, sillä valmistuin yli kymmenen vuotta sitten sisustussuunnittelijaksi, jonka jälkeen olen työskennellyt useammassa alan liikkeessä ennen oman yrityksen työtehtäviin astumista.”

Jaakko Vuoti

”Yrittäjyys tällä alalla oli minulle luonteva valinta, sillä olen työskennellyt näiden asioiden parissa pienestä pitäen. Kokemusta ja näkemystä asioihin olen hakenut työskentelemällä parissa alan liikkeessä eripuolella Suomea. Vahvuutenani on laaja tietämys maaleista ja lattiamateriaaleista, sekä into ottaa selvää uusista tuotteista, niiden ominaisuuksista ja käyttökohteista.”

Sirpa Vuoti

”Minua puhuttelee moderni ja pelkistetty sisustus, mutta taitavana värien ja materiaalien yhdistelijänä pystyn antamaan neuvoja monenlaisiin eri tyyleihin. Yrittäjänä tässä liikkeessä ehdin toimia 15 vuoden ajan, ennen sukupolvenvaihdoksen tekemistä. Pitkä kokemukseni tuo varmuutta jota materiaalivalintoja tehdessä tarvitaan. Haluan edelleen innostua jokaisen asiakkaan sisustuksesta.”